Kon. Wilhelminaschool contactgegevens

naam:
ik heb:
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.

sluiten

Ons onderwijs

Binnen de school als leefgemeenschap laten wij iedereen tot zijn recht komen. Dat betekent o.a. dat wij het unieke karakter van elk kind respecteren en de gaven en mogelijkheden van ieder kind proberen tot ontwikkeling te brengen.
In onze lessen ligt de nadruk op de basisvaardigheden, met name voor taal- / leesonderwijs en rekenen. Wij stemmen ons aanbod af op de onderwijsbehoeften van het kind. Dat betekent: oog voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben, maar ook extra uitdaging bieden aan kinderen die meer- of hoog begaafd zijn.Wij zijn een meertalige school en bieden  kinderen naast Nederlands en Fries vanaf groep 1 ook Engels aan. De ontwikkeling van leerlingen evalueren en beoordelen we met moderne leer- en begeleidingsmethoden. Onze school heeft aandacht voor structuur en regels; die maken dat kinderen zich veilig en thuis voelen.

Er is meer dan kennis! Onze school is aangesloten bij Schoolkade. Wij maken gebruik van een cultuurcoach en bieden een breed aanbod aan muziek, dans, toneel, schilderen etc.
Met de methode ‘Leefstijl’ besteden we aandacht aan sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: ik en mijn klas, praten en luisteren, dit ben ik, samen spelen en ik kan kiezen.

Situering van de beide scholen.